CATALANS HISPANS: TARD O D’HORA HAUREM DE DEFENSAR-NOS (català – castellano)

Qui pensés que alguna cosa havia canviat a Catalunya amb l’aplicació de l’article 155, s’equivocava. No ha servit per res, ja ho havíem dit en algun article anterior. Hi ha alguns actors fora de joc, és cert, sigui fent turisme arreu d’Europa, demanant calerons per viure còmodament a Suïssa o fent voltes al pati d’Estremera però, en essència, tot continua igual. Ens expliquem:

  • Rajoy i la resta d’inútils que té d’equip de govern van aplicar el 155 amb desgana, obligat per les circumstàncies; no ho volien fer. Mariano i el PP són covards i acomplexats, i han estat incapaços de plantejar una batalla com cal al nacionalisme i el seu discurs. Són, per tant, còmplices del cop d’estat a càmera lenta que s’està duent a terme.
  • L’ensenyament continua sent un puntal del separatisme. Tenint els mitjans necessaris, no han fet absolutament res per evitar l’adoctrinament, permetent inclòs casos com el de Francisco Oya, professor d’un institut de Barcelona apartat de les seves funcions per negar-se a impartir història ficció en versió nacionalista als seus alumnes.
  • TV3 i Catalunya Ràdio no és que segueixin igual, és que van a pitjor. Els no nacionalistes que van a TV3 són insultats i humiliats per públic, col·laboradors i presentadors.  Principalment, la programació es dedica a la promoció del separatisme i al desprestigi d’Espanya. I per si això fos poc, han convertit la cadena en una passarel·la de terroristes, convidant ja més d’una vegada a assassins condemnats. La Corpo (CCMA, Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals) no és només una vergonya per a la seva professió, és a més un engranatge clau del cop d’estat. Sense TV3 i Catalunya Ràdio no hi hauria «procés».
  • Els digitals separatistes continuen rebent subvencions per escampar l’odi contra Espanya.
  • Els Mossos continuen pràcticament intactes. Caigut el major Trapero, el va substituir el seu segon, com si aquest no fos responsable de la vergonyosa omissió del deure que van protagonitzar durant el butifarrèndum de l’1 d’octubre. A més, que se sàpiga, cap dels agents (i van ser molts) que es van negar a complir les seves obligacions o, pitjor encara, s’han mostrat públicament en contra de la legalitat, ha estat apartat del cos.
  • Torra. El sonat que ens tocarà patir ara com a president és un fanàtic il·luminat, com l’anterior o pitjor, que ha estat qui l’ha col·locat; no és més que una titella de Fuigdemont, algú a qui l’amo donarà una galeteta quan faci alguna gràcia. Aquest personatge té un perfil molt perillós: és un d’aquells que pensa que té una missió, i per tant mirarà de dur-la a terme. Tornarà amb la cançoneta de la república, el mandat popular i feixistes per tot arreu, i en la seva bogeria ens portarà a un carrer sense sortida definitivament.

 

PLENO DE INVESTIDURA
Quim Torra, la viva imatge de la raça superior.

Així les coses, el 155 no ha estat una solució, sinó un parèntesi. Els líders nacionalistes, que van enganyar a la seva pròpia gent sabent que no podrien complir les seves promeses de república idíl·lica, han començat una fugida cap endavant que ens conduirà, irremeiablement, a un enfrontament civil. El seu fanatisme, el menyspreu als que ens sentim alhora catalans i espanyols, l’odi a Espanya i la frustració política desembocaran en situacions cada cop més tenses i, al final, més violentes. Juntament amb la traïció i l’abandonament que patirem per part del govern ens veurem obligats, tard o d’hora, a defensar-nos. Si algú pensa que els catalans hispans acceptarem ser ciutadans de segona o de tercera a casa nostra, s’equivoca. Si algú pensa que consentirem que els nostres fills siguin humiliats o educats en l’odi a Espanya, s’equivoca. Si algú pensa que marxarem, s’equivoca. Si algú pensa que renunciarem al que som, s’equivoca. I si algú pensa que no ens defensarem, s’equivoca.

La situació, ara mateix, és irreversible. I anirà a pitjor. L’expresident Aznar tenia raó quan afirmà que volen trencar Espanya i acabaran trencant Catalunya. Enhorabona, tots plegats sou uns fenòmens. Malauradament, al final prendrem mal. Tant de bo ens equivoquem.

 


 

CATALANES HISPANOS: TARDE O TEMPRANO TENDREMOS QUE DEFENDERNOS

 

Quien pensara que algo había cambiado en Cataluña con la aplicación del artículo 155, se equivocaba. No ha servido para nada, ya lo habíamos dicho en algún artículo anterior. Hay algunos actores fuera de juego, es cierto, sea haciendo turismo por Europa, pidiendo dinero para vivir cómodamente en Suiza o dando vueltas en el patio de Estremera pero, en esencia, todo continúa igual. Nos explicamos:

–      Rajoy y el resto de inútiles que tiene de equipo de gobierno aplicaron el 155 con desgana, obligados por las circunstancias; no lo querían hacer. Mariano y el PP son cobardes y acomplejados, y han sido incapaces de plantear una batalla como es debido al nacionalismo y su discurso. Son, por tanto, cómplices del golpe de estado a cámara lenta que se está llevando a cabo.

–    La educación continúa siendo un puntal del separatismo. Teniendo los medios necesarios, no han hecho absolutamente nada para evitar el adoctrinamiento, permitiendo incluso casos como el de Francisco Oya, profesor de un instituto de Barcelona apartado de sus funciones para negarse a impartir historia ficción en versión nacionalista a sus alumnos.

–   TV3 y Catalunya Ràdio no es que sigan igual, es que van a peor. Los no nacionalistas que van a TV3 son insultados y humillados por público, colaboradores y presentadores. Principalmente, la programación se dedica a la promoción del separatismo y al desprestigio de España. Y por si esto fuera poco, han convertido la cadena en una pasarela de terroristas, invitando ya más de una vez a asesinos condenados. La Corpo (CCMA, Corporación Catalana de Medios Audiovisuales) no es sólo una vergüenza para su profesión, es además un engranaje clave del golpe de estado. Sin TV3 y Catalunya Ràdio no habría «proceso».

–   Los digitales separatistas continúan recibiendo subvenciones para esparcir el odio contra España.

–     Los Mossos continúan prácticamente intactos. Caído el mayor Trapero, lo sustituyó su segundo, como si este no fuera responsable de la vergonzosa omisión del deber que protagonizaron durante el butifarrèndum del 1 de octubre. Además, que se sepa, ninguno de los agentes (y fueron muchos) que se negaron a cumplir sus obligaciones o, peor todavía, se han mostrado públicamente en contra de la legalidad, ha sido apartado del cuerpo.

–    Torra. El majara que nos tocará sufrir ahora como presidente es un fanático iluminado, como el anterior o peor, que ha sido quién lo ha colocado; no es más que un títere de Fuigdemont, alguien a quien el amo dará una galletita cuando haga alguna gracia. Este personaje tiene un perfil muy peligroso: es uno de aquellos que piensa que tiene una misión, y por lo tanto intentará llevarla a cabo. Volverá con la cantinela de la república, el mandato popular y fascistas por todas partes, y en su locura nos llevará a un callejón sin salida definitivamente.

 

PLENO DE INVESTIDURA
Quim Torra, la viva imagen de la raza superior.

 

Así las cosas, el 155 no ha sido una solución, sino un paréntesis. Los líderes nacionalistas, que engañaron a su propia gente a sabiendas de que no podrían cumplir sus promesas de república idílica, han comenzado una fuga hacia adelante que nos conducirá, irremediablemente, a un enfrentamiento civil. Su fanatismo, el desprecio a los que nos sentimos a la vez catalanes y españoles, el odio en España y la frustración política desembocarán en situaciones cada vez más tensas y, al final, más violentas. Junto con la traición y el abandono que sufriremos por parte del gobierno nos veremos obligados, tarde o temprano, a defendernos. Si alguien piensa que los catalanes hispanos aceptaremos ser ciudadanos de segunda o de tercera en nuestra casa, se equivoca. Si alguien piensa que consentiremos que nuestros hijos sean humillados o educados en el odio en España, se equivoca. Si alguien piensa que nos iremos, se equivoca. Si alguien piensa que renunciaremos a lo que somos, se equivoca. Y si alguien piensa que no nos defenderemos, se equivoca.

La situación, ahora mismo, es irreversible. E irá a peor. El expresidente Aznar tenía razón cuando afirmó que quieren romper España y acabarán rompiendo Cataluña. Enhorabuena, sois todos unos fenómenos. Desgraciadamente, al final nos haremos daño. Ojalá nos equivoquemos.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s