‘GOBIERNO MUNDIAL’, D’ESTEBAN CABAL

Nascut a Madrid l’any 1958, Esteban Cabal és un home polifacètic. Ecologista i d’esquerres, ha publicat més de 500 articles en diferents mitjans, alguns llibres, ha estat regidor a Madrid per Los Verdes, ha viatjat per tot el món, el que li ha permès conèixer moltes personalitats i fins i tot ha participat en projectes empresarials relacionats amb la distribució de productes ecològics.

Esteban CabalEsteban Cabal.

A l’obra que ens ocupa, absolutament recomanable, Cabal ens mostra el veritable poder supranacional, nissagues de banquers que ningú no ha votat i que tenen una agenda política i social que queda fora del coneixement de la gent corrent. Les grans decisions, les línies mestres del funcionament del món, les prenen persones que no surten als mitjans de comunicació; de fet, justament algunes d’aquestes persones són precisament propietàries de molts dels mitjans.

Cabal defensa en aquest llibre que els poderosos ens porten cap a un estat mundial. Els hi sona allò de la globalització? Doncs és això, i ja va ser teoritzat pel maçó Friedich Krause al 1811. Cabal posa cara al poder i no té complexes en dir les coses pel seu nom: Rothschild, Rockefeller, Morgan, Lehman, Goldman… Assenyala directament a nissagues jueves de banquers internacionals, entre d’altres, com a veritables governants del món, que controlen a través dels diners. Sent més concrets, alguns d’aquests fabriquen els diners. Els bancs centrals, com per exemple la Reserva Federal dels EEUU, són entitats privades (en mans d’aquests banquers) que fabriquen la moneda i presten als governs:

Mayer Amschel Rothschild: “Permeteu-me fabricar i controlar els diners d’una nació i ja no m’importarà qui la governi, qui faci les seves lleis”.

Gobierno mundial portada
Portada del llibre.

El llibre, en sintonia amb altres publicacions similars, ens mostra tot un seguit d’organitzacions internacionals, controlades pels més poderosos, on es prenen les grans decisions, com ara el conegut Club Bilderberg, la Comisió Trilateral o el CFR (Council of Foreign Relations), secretes com les societats Skull and Bones o els Illuminati i centres de control social com l’Institut Tavistock.

Si volen fer-se una idea més clara de com funcionen les coses i per què passen les coses que passen, no deixin de llegir aquest llibre, on trobaran una descripció detallada de les relacions de poder i el paper que juga un reduït nombre de famílies que controlen els diners i els mitjans de comunicació amb l’objectiu de fer un món homogeni en nom d’una suposada diversitat: l’estat mundial per l’home standard.

«L’Era Tecnotrónica va dissenyant gradualment una societat cada vegada més controlada. Serà controlada per una elit de persones lliures, no constreta per valors tradicionals, que no dubtaran a realitzar els seus objectius mitjançant l’ús dels últims avanços tècnics en la manipulació del comportament, i controlaran i vigilaran amb tot detall a la societat, fins al punt en què arribarà si pot ser establir una vigilància gairebé permanent sobre cadascun dels ciutadans del planeta».

‘La Era Tecnotrónica’, Zbigniew Brezinsky.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s