Esquerra, violència i llibertat d’expressió: Pura hipocresia (cat/cast)

A l’hora d’escriure aquest article, ja són cinc les nits d’aldarulls en diverses ciutats, principalment a Catalunya. Allò de sempre, malauradament ja estem acostumats: contenidors cremats, vehicles calcinats, ferits, negocis destrossats i saquejats, detinguts… Som gent de pau, ja saben. El més curiós de tot és que, diuen, el que pretén aquesta colla de brètols és defensar la llibertat d’expressió, perquè l’espurna que ha pres la metxa ha estat l’empresonament del raper Pablo Hasél, un comunista de família burgesa (un altre, quina sorpresa!) a qui alguns gosen anomenar artista que es dedica a fer ostentació del seu odi a les seves cançons i al seu compte de Twitter. L’individu en qüestió no és que sigui precisament un gran talent pel que fa a la composició:

«¡Merece que explote el coche de Patxi López!». «Que alguien clave un piolet en la cabeza de José Bono». «Pena de muerte ya a las Infantas patéticas, por gastarse nuestra pasta en operaciones de estética». «Prefiero grapos que guapos. Mi hermano entra en la sede del PP gritando ¡Gora ETA! A mí no me venden el cuento de quiénes son los malos, sólo pienso en matarlos».

Aquests són només alguns exemples de les lletres de les cançons del personatge que, juntament amb els insults a la família reial, li han suposat una condemna. Evidentment, tota la colla de polítics agitadors d’esquerra que poblen aquest país nostre caigut en desgràcia han sortit en defensa de l’angelet. A mode d’exemple, la consellera de la Generalitat Meritxell Budó ha manifestat que Hasél ha entrat a la presó «per cantar cançons». A veure, senyora Budó, a Espanya no és delicte cantar malament, ni tan sols tan malament com el senyoret Rivadulla, cognom real de Hasél. Va a la garjola per enaltiment del terrorisme. Va a la garjola per injúries a la Corona. Va a la garjola per agressió i va a la garjola per amenaces. És a dir, passarà una temporadeta a l’Hotel Reixes perquè acumula condemnes, una rere l’altra, i encara té la barra de dir que això és una «operació d’Estat». Però qui és pensa que és aquest pobre individu!? Si no és ningú! Per a «operació d’Estat» la que han organitzat en suport seu podemitas, cupaires i TV3%, els professionals de la mentida, la hipocresia i la manipulació; Podemos ja ha enregistrat una petició per demanar l’indult de Hasél i també el de Valtonyc, un altre imbècil condemnat per les mateixes raons que el primer, però aquest a sobre és més covard i està fugat a Bèlgica com l’altre «valent», el Puigdemont. La Colau, el vicepresident Iglesias, Echenique… tots han donat suport a Hasél, i Podemos s’ha negat a condemnar els aldarulls.

Crema de contenidors «en defensa» de la llibertat d’expressió.

No deixa de ser curiós com l’esquerra deixa veure la seva naturalesa profunda per aquell que tingui els ulls oberts. Són els campions de la hipocresia i la manipulació. I de la violència!:

 1. Són capaços de dir que Espanya no és una democràcia plena mentre formen part del govern, com Pablo Iglesias.
 2. Són capaços de queixar-se de manca de llibertat d’expressió i al mateix temps demanar control sobre els mitjans de comunicació; endevinen qui? Bingo! Pablo Iglesias.
 3. Són capaços de demanar el dret a ofendre (Jaume Asens, diputat de Podemos: «La llibertat d’expressió també tutela la crítica que pertorba i ofèn, la que és ingrata o la que és feridora») sempre i quan no se’ls ofengui a ells; bé, ni a ells ni als gais, lesbianes, transnosequè, negres, jueus, grassos, vegans, musulmans, menas, dones, feministes… Gairebé acabem abans si diem a qui sí es pot ofendre: Espanya, l’Esglèsia, el capitalisme i «la dreta».
 4. Són capaços d’omplir-se la boca de paraules boniques com pau i llibertat i al mateix temps donar suport als aldarulls, com Echenique.
 5. Són capaços de parlar de democràcia i de tolerància i donar-se-les de superiors moralment i a la vegada atacar violentament els actes de campanya de Vox, o del PP i Ciutadans quan ho han cregut convenient.
 6. Són capaços de dir que són gent de pau mentre destrossen mitja Catalunya o tallen carreteres.
 7. Son tan hipòcrites que defensen ara Hasél els mateixos que fa un temps l’atacaven, com Iglesias! (A mi m’agradaria que hi hagués lleis per poder jutjar gent com aquesta [Hasél] amb un procés just»).
 8. Són capaços de demanar llibertat d’expressió al temps que fan lleis justament com la de «memòria històrica», amb la que volen imposar una visió falsa i sectària de la història i criminalitzar i perseguir legalment al discrepant.

En fi, podríem continuar posant exemples pràcticament ad infinitum, però queda bastant clara la hipocresia de l’esquerra. No estan en contra de la violència; estan en contra quan no l’utilitzen ells. No estan a favor de la llibertat d’expressió; no quan aquesta s’exerceix contra ells, els seus interessos o les seves opinions. I no, no estan a favor de la democràcia, la llibertat ni totes aquestes paraules boniques però buides perquè la naturalesa profunda de l’esquerra és absolutament tirànica. Per això intenten estigmatitzar al que no opina com ells anomenant-lo feixista, fent-li la vida impossible; per això et diuen què has de menjar, quin llenguatge has d’utilitzar, què has de votar, què no has de dir, què no has d’escriure; per això et diuen que els teus fills no són teus, que són de l’Estat. No agafis el cotxe, que contamina. Deixa’t okupar la casa. Tot eco, tot saludable. Agenolla’t, racista esclavista de merda. Espanya dolenta, feixista, visca la Unió de Repúbliques Socialistes Ibèriques. I a sobre ho fan mentre et parlen de llibertat i de tolerància. Au, va, pocavergonyes. Tirans, això és el que sou! El totalitarisme de tota la vida revestit de purpurina.

Izquierda, violencia y libertad de expresión: Pura hipocresía

A la hora de escribir este artículo, ya son cinco las noches de disturbios en varias ciudades, aunque principalmente en Cataluña. Lo de siempre, desgraciadamente ya estamos acostumbrados: contenedores quemados, vehículos calcinados, heridos, negocios destrozados y saqueados, detenidos… Somos gente de paz, ya saben. Lo más curioso de todo es que, dicen, lo que pretende esta pandilla de granujas es defender la libertad de expresión, porque la chispa que ha prendido la mecha ha sido el encarcelamiento del rapero Pablo Hasél, un comunista de familia burguesa (¡otro, qué sorpresa!) a quién algunos osan denominar artista que se dedica a hacer ostentación de su odio en sus canciones y en su cuenta de Twitter. El individuo en cuestión no es que sea precisamente un gran talento en cuanto a la composición:

«¡Merece que explote el coche de Patxi López!». «Que alguien clave un piolet en la cabeza de José Bono». «Pena de muerte ya a las Infantas patéticas, por gastarse nuestra pasta en operaciones de estética». «Prefiero grapos que guapos. Mi hermano entra en la sede del PP gritando ¡Gora ETA! A mí no me venden el cuento de quiénes son los malos, sólo pienso en matarlos».

Estos son solo algunos ejemplos de las letras de las canciones del personaje que, junto con los insultos a la familia real, le han supuesto una condena. Evidentemente, toda la pandilla de políticos agitadores de izquierda que pueblan este país nuestro caído en desgracia han salido en defensa del angelito. A modo de ejemplo, la consejera de la Generalitat Meritxell Budó ha manifestado que Hasél ha entrado en la prisión «para cantar canciones». A ver, señora Budó, en España no es delito cantar mal, ni siquiera tan mal como el señorito Rivadulla, apellido real de Hasél. Va a prisión por enaltecimiento del terrorismo. Va a prisión por injurias en la Corona. Va a prisión por agresión y va a prisión por amenazas. Es decir, pasará una temporadita en el Hotel Rejas porque acumula condenas, una tras otra, y todavía tiene la jeta de decir que esto es una «operación de Estado». ¿Pero quién se piensa que es este pobre individuo? ¡Si no es nadie! Para «operación de Estado» la que han organizado en su apoyo podemitas, cupaires y TV3%, los profesionales de la mentira, la hipocresía y la manipulación; Podemos ya ha registrado una petición para pedir el indulto de Hasél y también el de Valtonyc, otro imbécil condenado por las mismas razones que el primero, pero este encima es más cobarde y está fugado en Bélgica como el otro «valiente», Puigdemont. Colau, el vicepresidente Iglesias, Echenique… todos han apoyado a Hasél, y Podemos se ha negado a condenar los disturbios.

Quema de contenedores «en defensa» de la libertad de expresión.

No deja de ser curioso como la izquierda deja ver su naturaleza profunda por aquel que tenga los ojos abiertos. Son los campeones de la hipocresía y la manipulación. ¡Y de la violencia!:

 1. Son capaces de decir que España no es una democracia plena mientras forman parte del gobierno, como Pablo Iglesias.
 2. Son capaces de quejarse de falta de libertad de expresión y al mismo tiempo pedir control sobre los medios de comunicación; ¿adivinan quién? ¡Bingo! Pablo Iglesias.
 3. Son capaces de pedir el derecho a ofender (Jaume Asens, diputado de Podemos: «La libertad de expresión también tutela la crítica que perturba y ofende, la que es ingrata o la que es hiriente») siempre y cuando no se los ofenda a ellos; bien, ni a ellos ni a los gays, lesbianas, transnosequé, negras, judíos, gordos, veganos, musulmanes, menas, mujeres, feministas… Casi acabamos antes si decimos a quién sí se puede ofender: España, la Iglesia, el capitalismo y «la derecha».
 4. Son capaces de  llenarse la boca de palabras bonitas como paz y libertad y al mismo tiempo apoyar a los disturbios, como Echenique.
 5. Son capaces de habla de democracia y de tolerancia y dárselas de superiores moralmente y a la vez atacar violentamente los actos de campaña de Vox, o del PP y Ciutadans cuando lo han creído conveniente.
 6. Son capaces de decir que son gente de paz mientras destrozan media Cataluña o cortan carreteras.
 7. Son tan hipócritas que defienden ahora Hasél los mismos que hace un tiempo lo atacaban, ¡como Iglesias! («A mí me gustaría que hubiera leyes para poder juzgar a gente como ésta [Hasél] con un proceso justo»).
 8. Son capaces de pedir libertad de expresión al tiempo que hacen leyes justamente como la de «memoria histórica», con la que quieren imponer una visión falsa y sectaria de la historia y criminalizar y perseguir legalmente al discrepante.

En fin, podríamos continuar poniendo ejemplos prácticamente ad infinitum, pero queda bastante clara la hipocresía de la izquierda. No están en contra de la violencia; están en contra cuando no lo utilizan ellos. No están a favor de la libertad de expresión; no cuando esta se ejerce contra ellos, sus intereses o sus opiniones. Y no, no están a favor de la democracia, la libertad ni todas estas palabras bonitas pero vacías porque la naturaleza profunda de la izquierda se absolutamente tiránica. Por eso intentan estigmatizar al que no opina como ellos llamándole fascista, haciéndole la vida imposible; por eso te dicen qué debes comer, qué lenguaje debes utilizar, qué debes votar, qué no debes decir, qué no debes escribir; por eso te dicen que tus hijos no son tuyos, que son del Estado. No cojas el coche, que contamina. Déjate okupar la casa. Todo eco, todo saludable. Arrodíllate, racista esclavista de mierda. España mala, fascista, viva las Unión de Repúblicas Socialistas Ibéricas. Y encima lo hacen mientras te hablan de libertad y de tolerancia. Anda, ya, sinvergüenzas. ¡Tiranos, eso es lo que sois! El totalitarismo de toda la vida embadurnado de purpurina.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s