NO SEREM ESTRANGERS A CASA NOSTRA! (català/castellano)

Ni en nom de la vostra falsa democràcia. Ni en nom de la vostra falsa llibertat. Ni en nom del Parlament que heu corromput. Ni que ho digui Puigdemont, ni que ho digui el Pujol. Que bordin tan com vulguin la Terribas, la Forcadell o les lletges de les CUP. Que bordi la monja avortista separata. Ni que ho digui Guardiola, exemple claríssim de la “opressió” espanyola, ni que ho digui el Barça. Ni que ho digui l’ANC, ni Odium Cultural. Ni que ho digui La Vanguardia, ni que ho digui TV3.

Vosaltres, nacionalistes, no sou el poble de Catalunya. Catalans també ho som nosaltres, però d’Espanya no renegarem mai, doncs espanyols som tots, també vosaltres!

Vosaltres, ideòlegs del «procés», burgesos avariciosos i corruptes, sou els culpables d’haver enverinat l’ànima de centenars de milers de catalans inoculant el virus del nacionalisme, la paparra de Catalunya que xucla la seva energia vital i perverteix el seu esperit.

Fora estel de la nostra senyeraNo, estimats nacionalistes, no; ni sou millors ni sou més guapos que un aragonès o un extremeny. A què venen aquests aires de superioritat? Superbs i envanits, feu pudor a supremacistes. Heu sembrat la discòrdia en les nostres feines, amics i famílies. Heu creat un clima de tensió que va directe al conflicte, heu trencat la convivència i us heu passat pels collons el bé comú. Ja esteu contents? Vosaltres heu portat la Guardia Civil! Però en la vostra ceguera no us en adoneu. Deixeu de plorar, ximples, i obriu els ulls.

Sempre parlant de democràcia i de llibertat, paraules que heu buidat de contingut. No teniu arguments, només eslògans, sou pura propaganda. Quina merda de democràcia ens voleu vendre? La de «nosaltres no obeirem  però ens haureu d’obeir a nosaltres»? No, gràcies. Quina llibertat defenseu? La de ser nacionalista o ser botifler? La de nosaltres o ells? La del pensament únic? La de les amenaces i les agressions? La de les «hòsties que pariran terror» de les CUP? Doncs per vosaltres.

Catalunya no ha estat ocupada, ni és una colònia, ni és una nació mil·lenària. Catalunya, malgrat que no us agradi, sempre ha estat Espanya i no ha és per conquesta ni pacte social, sinó que ho és com a part d’un procés d’evolució històrica natural. El que no ha de ser Catalunya és Castella, que és el que han volgut alguns inútils centralistes. Catalanitat és Hispanitat!

No marxarem i us plantarem cara. Tenim arguments, tenim raó i defensarem la veritat i la justícia, farem front a les vostres mentides i a la vostra persecució, hipòcrites totalitaris. Mentre tinguem forces els nostres fills no viuran sotmesos a la bota nacionalista. Volem viure en pau, volem viure tranquils, anar a les nostres feines i cuidar les nostres famílies, però no ho farem oprimits per un poder il·legítim i dictatorial, per molt que el perfumeu amb boniques paraules, mentre ho podem evitar. No ens dona la gana.

NO, NO SEREM ESTRANGERS A CASA NOSTRA!

VISCA CATALUNYA LLIURE DE NACIONALISME!

 


 

CASTELLANO

 

¡NO SEREMOS EXTRANJEROS EN NUESTRA CASA!

Ni en nombre de vuestra falsa democracia. Ni en nombre de vuestra falsa libertad. Ni en nombre del Parlamento que habéis corrompido. Ni que lo diga Puigdemont, ni que lo diga Pujol. Que ladren tanto cómo quieran Terribas, la Forcadell o las feas de las CUP. Que ladre la monja abortista separata. Ni que lo diga Guardiola, ejemplo clarísimo de la “opresión” española, ni que lo diga el Barça. Ni que lo diga el ANC, ni Odium Cultural. Ni que lo diga La Vanguardia, ni que lo diga Tv3.

Vosotros, nacionalistas, no sois el pueblo de Cataluña. Catalanes también lo somos nosotros, pero de España no renegaremos nunca, pues españoles somos todos, ¡también vosotros!

Vosotros, ideólogos del «proceso», burgueses avariciosos y corruptos, sois los culpables de haber envenenado el alma de centenares de miles de catalanes inoculando el virus del nacionalismo, la garrapata de Cataluña que chupa su energía vital y pervierte su espíritu.

Fora estel de la nostra senyeraNo, estimados nacionalistas, no; ni sois mejores ni sois más guapos que un aragonés o un extremeño. ¿A qué vienen estos aires de superioridad? Soberbios y engreídos, apestáis a supremacistas. Habéis sembrado la discordia en nuestros trabajos, amigos y familias. Habéis creado un clima de tensión que va directo al conflicto, habéis roto la convivencia y os habéis pasado por los cojones el bien común. ¿Ya estáis contentos? ¡Vosotros habéis traído a la Guardia Civil! Pero en vuestra ceguera no os dais cuenta. Dejad de llorar, tontos, y abrid los ojos.

Siempre hablando de democracia y de libertad, palabras que habéis vaciado de contenido. No tenéis argumentos, sólo eslóganes, sois pura propaganda. ¿Qué mierda de democracia nos queréis vender? ¿La de «nosotros no obedeceremos, pero nos tendréis que obedecer a nosotros»? No, gracias. ¿Qué libertad defendéis? ¿La de ser nacionalista o ser botifler? ¿La de nosotros o ellos? ¿La del pensamiento único? ¿La de las amenazas y las agresiones? ¿La de las «hostias que parirán terror» de las CUP? Pues para vosotros.

Cataluña no ha sido ocupada, ni es una colonia, ni es una nación milenaria. Cataluña, a pesar de que no os guste, siempre ha sido España y no lo es por conquista ni pacto social, sino que lo es como parte de un proceso de evolución histórica natural. Lo que no tiene que ser Cataluña es Castilla, que es lo que han querido algunos inútiles centralistas. ¡Catalanidad es Hispanidad!

No nos marcharemos y os haremos frente. Tenemos argumentos, tenemos razón y defenderemos la verdad y la justicia, haremos frente a vuestras mentiras y a vuestra persecución, hipócritas totalitarios. Mientras tengamos fuerzas nuestros hijos no vivirán sometidos a la bota nacionalista. Queremos vivir en paz, queremos vivir tranquilos, ir a nuestros trabajos y cuidar nuestras familias, pero no lo haremos oprimidos por un poder ilegítimo y dictatorial, por mucho que lo perfumáis de bonitas palabras, mientras lo podemos evitar. No nos da la gana.

NO, ¡NO SEREMOS EXTRANJEROS EN NUESTRA CASA!

¡VIVA CATALUÑA LIBRE DE NACIONALISMO!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s