ESQUERRA: TOTALITARISME, VIOLÈNCIA I INTIMIDACIÓ

En d’altres ocasions ja hem parlat aquí de la naturalesa de les diferents corrents ideològiques d’esquerra. A les seves diferents versions, l’esquerra s’ha apropiat sempre de diferents termes de manera il·legítima, com per exemple ‘tolerància’ o ‘llibertat’, en tant que ni és tolerant ni defensa realment la llibertat, fet demostrable amb una senzilla observació de la realitat.

Qui els escriu, sense necessitat d’esforçar-se gaire (de fet, només llegint les notícies) ha pogut documentar tot un seguit d’actuacions violentes, intimidatòries o coercitives per part de grups d’esquerres cap a altres grups o individus que defensen postures polítiques diferents. Aquí tenen una relació d’aquests fets, des de l’any 2018 fins al mes de gener passat, i de ben segur que hem passat per alt més d’un:

 

Vet aquí, així actuen els que afirmen ser tolerants i defensar la llibertat. Serà la seva, no la dels altres! La hipocresia d’aquesta gent no té límits, no es pot ser més cínic. No deixa de ser curiós com s’enfurisma l’esquerra quan algú gosa defensar idees contràries a les seves, per molt argumentades que estiguin o defensades amb respecte. A ells tant els és.

De seguida els hi surt la seva veritable cara, l’ànima totalitària, incapaços com són d’acceptar la controvèrsia, reaccionant amb violència i intimidació per tal coartar la llibertat d’opinió, política i d’expressió dels altres. Així ha estat sempre arreu del món, així va ser a Espanya a la II República i això ens va portar a la guerra, i així segueix sent. L’esquerra no sap perdre. Esquerra és totalitarisme.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s