RESPOSTA A LA CARTA ALS MITJANS DEL PRESIDENT QUIM TORRA (cat/cast)

L’actual president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, titella del rodamon Carles Puigdemont, va enviar ahir una carta a diversos mitjans de comunicació catalans titulada ‘Com un sol poble contra el feixisme’. Probablement ni ell mateix se n’adona, però demanar ja en el títol comportar-se davant d’un fenomen, el que sigui, com un sol poble, porta implícit que, avui dia, el poble català està dividit. I té raó. Ell mateix n’és un dels responsables.

L’escrit és d’una hipocresia palmària. Denuncia unes suposades agressions feixistes amb la clara intenció d’identificar amb aquesta ideologia els defensors de la hispanitat de Catalunya, assenyalant especialment els que combaten el nacionalisme retirant la brutícia groga de l’espai públic, alhora que presenta els separatistes com a exemples de virtut, pacifisme i baluards de la democràcia. Com diria l’ex ministre Trillo, ‘manda huevos’. Desmuntarem en aquest article les mentides i les mitges veritats del senyor Torra, a qui agraïm, també, que inconscientment ens ajudi a comprendre millor com funciona el nacionalisme i el procés impulsat per les elits parasitàries de Catalunya.

GDR
la bona tasca dels GDR. El que de veritat molesta als nacionalistes.

TORRA: «No hem de combatre tan sols una concepció antiga, monàrquica i autoritària de la cosa pública, sinó que hem de combatre la mentida, l’engany i, més perillós que res, la tergiversació de les paraules. Ja ho sabem: el llenguatge és poder i qui el controla o qui és capaç de manipular-lo, té capacitat per canviar la percepció de la realitat».

Hem de donar-li aquí part de la raó a aquest senyor. I diem part i no tota perquè pretén enganyar quan obvia que són els seus, precisament, els mestres de la manipulació de les paraules. Els «processistes» ho saben bé: Ells porten anys i anys, i de forma aguditzada des de l’inici del procés, manipulant el llenguatge i tergiversant les paraules. Així és com han aconseguit establir el marc mental social i, per tant, establir les regles del joc. Fins i tot els contraris a la secessió de Catalunya utilitzen paraules designades pels separatistes. L’enginyeria social nacionalista ha creat tot un seguit de conceptes per tal de portar la iniciativa, presentar-se com a demòcrates perseguits i desprestigiar al catalans fidels, i ho han aconseguit: mandat democràtic, presos polítics, voluntat popular, feixistes, ultres, aturada del país, procés, dret a decidir, exiliats… Tot obeeix a una molt ben calculada estratègia de comunicació, amb la que sens dubte han passat per sobre dels contraris a la secessió.

Manipulació llenguatge
El nacionalisme ha creat tot un seguit de conceptes per tal d’establir el marc mental de la societat.

 

TORRA: «Hem vist aquests últims mesos –i m’atreveixo a dir aquestes últimes setmanes– un increment notable de les agressions, amenaces, intimidacions i violència feixista a casa nostra. Uns grups d’individus agressius han volgut atemorir els activistes per la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats».

Primer de tot, el senyor Torra no dona cap dada: ni nombre de denúncies, ni nombre de ferits, ni nombre de detinguts. Com és possible, si realment ha existit aquest increment notable de les agressions, segons les seves pròpies paraules? El que sí hem vist, i està a l’abast de qualsevol a internet, és un augment palpable de la tensió entre catalans a causa del que ha esdevingut en una veritable guerra propagandística. Uns posen brossa groga i uns altres, més assenyats, la treuen. I és que amb això no hi comptaven, és clar. Tot aquest clima de tensió que, puntualment, pot acabar a cops de puny (i gràcies) és mèrit exclusiu del nacionalisme. Això no existia, fora de fets puntuals, fins que vostès han portat a terme un veritable cop d’estat passant per sobre de la meitat de la població, violant descaradament les lleis nacionals i fins i tot l’Estatut de Catalunya i tractant d’imposar la maleïda república perquè els hi dona la gana. No ho dubti, senyor Torra: Estarem sempre a davant seu i del seu projecte totalitari. Sempre.

Ara, mirar d’identificar els que s’encarreguen de deixar casa nostra neta i polida, els anomenats GDR (Grups de Defensa i Resistència) i d’altres, amb el feixisme, és un exercici de manipulació del llenguatge i una mentida com un piano de grossa. El que els molesta a vostès és la rebel·lió cívica contra l’abús i l’ocupació de l’espai públic, i per això tracten de desprestigiar els GDR mentre calla davant les actuacions violentes i intimidatòries, aquestes sí demostrades, dels seus CDR. Hipocresia nacionalista pura i dura.

Li recordem també que els polítics que estan a la garjola ho estan, preventivament, per greus delictes que atempten contra la pau social i el bé comú, no per motius polítics. La prova es que vostè, que es un fanàtic separatista, és president (de palla) de la desprestigiada Generalitat de Catalunya, no està a la presó. I apliqui el raonament als covards que van preferir fugir abans que donar la cara.

TORRA: «La policia catalana ha de fer la seva feina. No l’hem de situar al centre del debat polític».

Però quina barra, escolti. Ara, després d’utilitzar descaradament als mossos per permetre un referèndum il·legal, després d’utilitzar-los per espiar i controlar la dissidència, amb el major Trapero pendent d’un judici que pot comportar-li anys de presó, ara diu vostè que no s’ha de situar els mossos al centre del debat polític. Doncs miri, haver-ho pensat abans. Molts pensem que la policia autonòmica és un cos deslleial que no està al servei de tots els catalans, sinó d’un projecte polític totalitari. Puntualitzem, això sí, que hi ha agents que són excel·lents professionals que saben separar les seves opinions polítiques de la seva feina. Llàstima que no sigui la tònica general.

Mossos vergonya ANC
La policia de tots?

 

TORRA: «És evident que l’Estat espanyol no ha fet net d’aquest magma feixista i que la transició no va fer un tall sec amb el passat».

I té tota la raó. El seu partit, CiU o com se digui ara, pot donar compte d’això. Dels 219 alcaldes que hi havia a Catalunya al morir el general Franco, 95 es van presentar després a les eleccions pel seu partit. Calli, home, calli, que no li convé parlar.

TORRA: «Demano a tots els partits polítics catalans i espanyols que condemnin enèrgicament la violència d’aquests grups feixistes contra els independentistes… No fa falta ser independentista per actuar amb contundència contra els violents».

I nosaltres li demanem que no calli davant les agressions, amenaces i intimidacions per part dels seus amics separatistes envers els catalans hispans. No fa falta ser patriota espanyol per actuar amb contundència contra els violents, oi?

TORRA: «Ningú, ni aquí ni al món, no dubta del caràcter completament pacífic moviment independentista que aquests últims anys s’ha expressat al carrer amb una pulcritud i civisme exemplar».

No es pot ser més fals i més hipòcrita. Les agressions, amenaces i intimidacions són contínues. Inés Arrimadas no pot caminar tranquil·la per molts pobles de Catalunya, seus de partits polítics o associacions no nacionalistes són contínuament atacades (pintades, destrosses, excrements…), es produeixen atacs personals i intimidacions fins i tot en domicilis de particulars, els joves de SCC no han pogut mai fer cap acte a l’UAB sense protecció policial, la crema de banderes espanyoles, fotos del rei o del jutge Llarena (que no pot ni sopar sense ser perseguit) es habitual… són només alguns exemples, però la llista és llarga. És vostè un mentider, senyor Torra.

President Torra, vostè manipula les paraules quan qualifica de feixistes els que treuen els llacets. Vostè les manipula quan parla de presos polítics, exiliats i activistes i lluitadors per la llibertat. Vostè menteix quan generalitza assenyalant els GDR com a violents. Vostè calla quan la violència ve del seu costat sent, com és (en teoria), president de tots els catalans. Vostè potser no se n’adona, però el «procés» i el seu projecte de republiqueta estan molt més a prop del feixisme que els descontaminadors de xurros grocs. I sobretot, senyor Torra, vostè, que és un creador d’odi, no està legitimat per donar lliçons. Vostè, que ha dit coses com aquestes sobre els espanyols, el millor que pot fer és callar:

«Els espanyols només saben espoliar».

«Vergonya és una paraula que els espanyols fa anys que han eliminat del seu vocabulari».

«El feixisme dels espanyols que viuen a Catalunya és infinitament patètic, repulsiu».

« Ara mires al teu país i tornes a veure parlar les bèsties. Però són d’un altre tipus. Carronyaires, escurçons, hienes. Bèsties amb forma humana, tanmateix, que glopegen odi».

Per acabar, només dir-li que és un plaer recordar-li que VOSTÈ TAMBÉ ÉS ESPANYOL. Enhorabona, president! No tothom té aquest privilegi.

 


 

CASTELLANO

 

RESPUESTA A LA CARTA A LOS MEDIOS DEL PRESIDENTE QUIM TORRA

 

El actual presidente de la Generalitat de Cataluña, Quim Torra, títere del trotamundos Carles Puigdemont, envió ayer una carta a varios medios de comunicación catalanes titulada ‘Como un solo pueblo contra el fascismo’. Probablemente ni él mismo se da cuenta, pero pedir ya en el título comportarse ante un fenómeno, el que sea, como un solo pueblo, trae implícito que, hoy en día, el pueblo catalán está dividido. Y tiene razón. Él mismo es uno de los responsables.

El escrito es de una hipocresía palmaria. Denuncia unas supuestas agresiones fascistas con la clara intención de identificar con esta ideología los defensores de la hispanidad de Cataluña, señalando especialmente a los que combaten el nacionalismo retirando la suciedad amarilla del espacio público, a la vez que presenta a los separatistas como ejemplos de virtud, pacifismo y baluartes de la democracia. Cómo diría el exministro Trillo, ‘manda huevos’. Desmontaremos en este artículo las mentiras y las medias verdades del señor Torra, a quien agradecemos, también, que inconscientemente nos ayude a comprender mejor cómo funciona el nacionalismo y el proceso impulsado por las élites parasitarias de Cataluña.

TORRA: «No tenemos que combatir tan sólo una concepción antigua, monárquica y autoritaria de la cosa pública, sino que tenemos que combatir la mentira, el engaño y, más peligroso que nada, la tergiversación de las palabras. Ya lo sabemos: el lenguaje es poder y quien lo controla o quién es capaz de manipularlo, tiene capacidad para cambiar la percepción de la realidad».

Tenemos que darle aquí parte de la razón a este señor. Y decimos parte y no toda porque pretende engañar cuando obvia que son los suyos, precisamente, los maestros de la manipulación de las palabras. Los «procesistas» lo saben bien: Ellos llevan años y años, y de forma agudizada desde el inicio del proceso, manipulando el lenguaje y tergiversando las palabras. Así es cómo han conseguido establecer el marco mental social y, por lo tanto, establecer las reglas del juego. Incluso los contrarios a la secesión de Cataluña utilizan palabras designadas por los separatistas. La ingeniería social nacionalista ha creado toda una serie de conceptos para llevar la iniciativa, presentarse como demócratas perseguidos y desprestigiar a los catalanes fieles, y lo han conseguido: mandato democrático, presos políticos, voluntad popular, fascistas, ultras, parada del país, proceso, derecho a decidir, exiliados… Todo obedece a una muy bien calculada estrategia de comunicación, con la que sin duda han pasado por encima de los contrarios a la secesión.

TORRA: «Hemos visto estos últimos meses –y me atrevo a decir estas últimas semanas– un incremento notable de las agresiones, amenazas, intimidaciones y violencia fascista a casa nuestra. Unos grupos de individuos agresivos han querido atemorizar los activistas por la libertad de los presos políticos y el regreso de los exiliados».

Antes que nada, el señor Torra no mujer ningún dato: ni número de denuncias, ni número de heridos, ni número de detenidos. ¿Cómo es posible, si realmente ha existido este incremento notable de las agresiones, según sus propias palabras? Lo que sí hemos visto, y está al alcance de cualquiera en internet, es un aumento palpable de la tensión entre catalanes debido a lo que ha llegado a convertirse en una verdadera guerra propagandística. Unos ponen basura amarilla y otros, más sensatos, la quitan. Y es que con esto no contaban, está claro. Todo este clima de tensión que, puntualmente, puede acabar a puñetazos (y gracias) es mérito exclusivo del nacionalismo. Esto no existía, fuera de hechos puntuales, hasta que ustedes han llevado a cabo un verdadero golpe de estado pasando por encima de la mitad de la población, violando descaradamente las leyes nacionales e incluso el Estatuto de Cataluña y tratando de imponer la maldita república porque les da la gana. No lo dude, señor Torra: Estaremos siempre enfrente suyo y de su proyecto totalitario. Siempre.

Ahora, tratar de identificar a los que se encargan de dejar nuestra casa limpia y pulcra, los llamados GDR (Grupos de Defensa y Resistencia) y otros, con el fascismo, es un ejercicio de manipulación del lenguaje y una mentira como un piano de gorda. Lo que les molesta a ustedes es la rebelión cívica contra el abuso y la ocupación del espacio público, y por eso tratan de desprestigiar a los GDR mientras calla ante las actuaciones violentas e intimidatorias, estas sí demostradas, de sus CDR. Hipocresía nacionalista pura y dura.

Le recordamos también que los políticos que están en prisión lo están, preventivamente, por graves delitos que atentan contra la paz social y el bien común, no por motivos políticos. La prueba es que usted, que se un fanático separatista, es presidente (de paja) de la desprestigiada Generalitat de Catalunya, no está en prisión. Y aplique el razonamiento a los cobardes que prefirieron huir antes de que dar la cara.

TORRA: «La policía catalana tiene que hacer su trabajo. No lo tenemos que situar en el centro del debate político».

Pero qué morro, oiga. Ahora, después de utilizar descaradamente a los mossos para permitir un referéndum ilegal, después de utilizarlos para espiar y controlar a la disidencia, con el mayor Trapero pendiente de un juicio que puede comportarle años de prisión, ahora dice usted que no se tiene que situar los mossos al centro del debate político. Pues mire, haberlo pensado antes. Muchos pensamos que la policía autonómica es un cuerpo desleal que no está al servicio de todos los catalanes, sino de un proyecto político totalitario. Puntualizamos, eso sí, que hay agentes que son excelentes profesionales que saben separar sus opiniones políticas de su trabajo. Lástima que no sea la tónica general.

TORRA: «Es evidente que el Estado español no ha hecho limpio de este magma fascista y que la transición no hizo un corte seco con el pasado».

Y tiene toda la razón. Su partido, CiU o cómo se diga ahora, puede dar cuenta de esto. De los 219 alcaldes que había a Cataluña al morir el general Franco, 95 se presentaron después a las elecciones por su partido. Calle, hombre, calle, que no le conviene hablar.

TORRA: «Pido a todos los partidos políticos catalanes y españoles que condenen enérgicamente la violencia de estos grupos fascistas contra los independentistas… No hace falta ser independentista para actuar con contundencia contra los violentos».

Y nosotros le pedimos que no calle ante las agresiones, amenazas e intimidaciones por parte de sus amigos separatistas hacia los catalanes hispanos. No hace falta ser patriota español para actuar con contundencia contra los violentos, ¿verdad?

TORRA: «Nadie, ni aquí ni en el mundo, duda del carácter completamente pacífico movimiento independentista que estos últimos años se ha expresado en la calle con una pulcritud y civismo ejemplar».

No se puede ser más falso y más hipócrita. Las agresiones, amenazas e intimidaciones son continuas. Inés Arrimadas no puede andar tranquila por muchos pueblos de Cataluña, sedes de partidos políticos o asociaciones no nacionalistas son continuamente atacadas (pintadas, destrozos, excrementos…), se producen ataques personales e intimidaciones incluso en domicilios de particulares, los jóvenes de SCC no han podido nunca hacer ningún acto a la UAB sin protección policial, la quema de banderas españolas, fotos del rey o del juez Llarena (que no puede ni cenar sin ser perseguido) es habitual… son sólo algunos ejemplos, pero la lista es larga. Es usted un mentiroso, señor Torra.

Presidente Torra, usted manipula las palabras cuando califica de fascistas a los que quitan los lacitos. Usted las manipula cuando habla de presos políticos, exiliados y activistas y luchadores por la libertad. Usted miente cuando generaliza señalando a los GDR como violentos. Usted calla cuando la violencia viene de su lado siendo, cuando es (en teoría), presidente de todos los catalanes. Usted quizás no se da cuenta, pero el «proceso» y su proyecto de republiquita están mucho más cerca del fascismo que los descontaminadores de churros amarillos. Y sobre todo, señor Torra, usted, que es un creador de odio, no está legitimado para dar lecciones. Usted, que ha dicho cosas como estas sobre los españoles, lo mejor que puede hacer es callar:

«Los españoles sólo saben expoliar».

«Vergüenza es una palabra que los españoles hace años que han eliminado de su vocabulario».

«El fascismo de los españoles que viven en Cataluña es infinitamente patético, repulsivo».

«Ahora miras en tu país y vuelves a ver hablar las bestias. Pero son de otro tipo. Carroñeros, víboras, hienas. Bestias con forma humana, aun así, que destilan odio».

Para acabar, sólo decirle que es un placer recordarle que USTED TAMBIÉN ES ESPAÑOL. ¡Enhorabuena, presidente! No todo el mundo tiene este privilegio.

 

Un comentario en “RESPOSTA A LA CARTA ALS MITJANS DEL PRESIDENT QUIM TORRA (cat/cast)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s