ELS AMICS DE LA CUP VOLIEN ATACAR LA MANIFESTACIÓ DEL 12-O

El passat 12 d’octubre es va celebrar a Barcelona la tradicional jornada del Dia de la Hispanitat. Com ve sent habitual, el punt de trobada era el centre de la ciutat, la Plaça de Catalunya, i allà es van congregar milers de catalans tranquil·lament, en un ambient festiu, amb les seves banderes.

També, com cada any, col·lectius que s’autodefineixen com a «antifeixistes» (esquerra del capital, li diem nosaltres) es van concentrar per rebutjar el Dia de la Hispanitat. Coses de l’auto-odi, de l’endofobia absurda d’aquesta colla de babaus. En fi. La qüestió és que aquests minyons tan simpàtics van ser interceptats pels Mossos d’Esquadra quan es dirigien armats amb pals cap a la Plaça de Catalunya, on la gent es manifestava pacíficament. 

Només han de veure el gruix dels pals de les banderes que portaven i comprovaran que aquests pals no són per portar banderes, sino més aviat per altres propòsits, i a més anaven directes cap a l’altra concentració. Jutgin vostès les intencions dels amiguets de les CUP i del govern de Junts pel Sí. Procés dels somriures en estat pur.

Antifas 12-O 2017 3 - copia
Com que odiem el nostre poble, anem a reventar la concentració del 12-O.

 

InkedAntifas 12-O 2017 - copia_LI
Portem els «típics» pals gruixuts per dur les banderes.

 

InkedAntifas 12-O 2017 2 - copia_LI
Són aquests els Comités de Defensa del Referèndum cupaires? Quins nanos més macos!

 

InkedAntifas 12-O 2017 4 - copia_LI
La revolució dels somriures en estat pur.

 

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s