Presentació del blog

Els polítics nacionalistes es van llençar ja fa uns anys a una boja carrera cap a la secessió (ells diuen independència) de Catalunya, darrera fase del seu projecte d’arribar a ésser un estat separat d’Espanya. A aquesta darrera fase li diuen el «procés». Sembla, però, que el «procés» arriba a la seva fi i el govern de la Generalitat de Catalunya i les CUP es disposen, diguem-ho clar, a donar un autèntic cop d’estat. I podríem dir més: La rebel·lió del PDeCat, ERC i les CUP no és pas un moviment democràtic, és un cop d’Estat que posa en perill l’existència d’Espanya com a nació, la convivència pacífica i la situació social dels catalans no nacionalistes.

Costa d’entendre, per alguns, com un partit conservador i burgès com l’antiga CiU (ara PDeCat) pot anar de la mà d’un partit netament revolucionari com les CUP sent, com són, dels primers que caurien si aquesta colla pogués dur a terme els seus anhels. D’altres, però, entenem que tot això que vivim és la conseqüència lògica de més de 30 anys d’adoctrinament a les escoles i a través dels mitjans públics o subvencionats pel poder nacionalista. Els han deixat fer i ara recullen el fruit. Es veuen forts, i amb raó, perquè el govern d’Espanya està demostrant la seva incapacitat i covardia. De fet, hem d’assenyalar als diferents governs del PP i el PSOE com a responsables directes de tot això per haver desertat de Catalunya. Sí, sou culpables!

Els separatistes són molts, és veritat. Estan híper mobilitzats, també és cert. Criden molt, no es pot negar. Però els separatistes no tenen raó. Tot el seu discurs victimista està basat en mentides i manipulacions i a vegades, pitjor encara, en mitges veritats. El «procés» és un monstre professionalitzat del que viu molta, molta gent, un producte de laboratori ben elaborat que està alienant l’ànima de Catalunya i segrestant el futur dels catalans en nom d’una falsa llibertat i una democràcia pròpia d’un país del tercer món. Mirarem aquí, per contra, de defensar amb arguments l’espanyolitat de Catalunya, desmuntar les falàcies separatistes i aportar una mica de llum en una època de foscor.

Nosaltres, els catalans que vivim amb naturalitat el fet de ser espanyols precisament perquè som catalans, també volem una Catalunya lliure.

VISCA CATALUNYA LLIURE… DE NACIONALISME!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s